Beskyt din virksomhed tågesikring erhverv

Tågesikring erhverv er en ret effektiv metode til at sikre din butik, lager eller andet erhverv. Tågesikringen med tågekanoner er ganske ufarligt for dit inventar og dine værdier, men det hæmmer synet for tyven, så vedkommende tvinges til at opgive indbruddet og forlade din virksomhed.

Har du som butik eller virksomhed store værdier til at ligge, er en tågesikring med tågekanon ideel.

Vi ved, hvor i din virksomhed, det vil være ideelt at sætte den op i forhold til placeringen af dine værdier – og vi kommer gerne forbi og giver vores bud på det.

Hvordan foregår tågesikring erhverv?

Når du køber og installerer en tågesikring erhverv med tågekanon fra SecureMe vil lokalet med dine værdier i løbet af meget kort tid blive fyldt med tåge ved et indbrud.

Et indbrud tager normalt ikke særlig lang tid og faktisk sker de fleste tab i løbet af de første minutter af et indbrud. Det er derfor essentielt at have et værktøj, der kan afbryde tyven i at stjæle og få vedkommende til at opgive det på grund af manglende orientering.

Tågen virker i helt op til 30 minutter, hvilket giver dig eller politiet mulighed for at nå at dukke op, inden indbrudstyven er væk igen. Det er smart og en stor tryghed for dig, hvis uheldet skulle være ude.

Tågesikring skader ikke dit inventar

Selvom det kan lyde voldsomt med røg, der fylder hele lokalet, er tågesikring helt harmløs for dit inventar. Tågen er nemlig farveløs og efterlader derfor ikke nogen spor. Tyven kommer heller ikke til skade af det – vedkommende bliver blot ude af til at orientere sig.

Du kan derfor trygt lade os installere tågesikring i din virksomhed, da det er et effektivt og harmløst våben mod indbrud.

Hvilken løsning der er den bedste for dig, rådgiver vi naturligvis gerne om.

Tågesikring og tyverialarm er effektiv tyverisikring

For at få den mest optimale beskyttelse af din virksomhed, anbefaler vi, at du også har installeret en tyverialarm fra SecureMe udover tågesikringen. Gør du det, kan systemerne nemlig arbejde sammen om at sikre dine værdier, da alarmen stresser tyvene og tågesikringen tvinger dem til at stoppe indbruddet.

Vi monterer tågesikringen

Når du køber tågesikring gennem os, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du sætter den korrekt op, og om den nu virker, når den skal. Som en del af vores service kommer vi nemlig ud og monterer den, der hvor det er mest optimalt i forhold til dine værdier. Det er nemt og enkelt for dig.

Book et møde med os i dag

Vil du gerne sikre dine værdier og kunne gå trygt hjem fra din virksomhed hver dag uden bekymringer? Så er det en tågesikring fra os, du skal have.

Inden du køber tågesikringen af os, aftaler vi sammen et tidspunkt for et møde, hvor vi kan snakke nærmere om, hvad du har brug for. Mødet er ganske uforpligtende.

Du kontakter os for booking af møde på telefon 31 32 93 39 eller via mail info@secureme.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!