Beskyt din virksomhed med en tyverialarm

Vil du sikre din virksomhed mod indbrud ?

SecureMe tilbyder professionelle alarmer til erhverv. Vi og vores alarmsystemer passer godt på din virksomhed, når du eller dine medarbejder ikke er der. Alarm til erhverv fra SecureMe forbygger indbrud og giver dig ekstra ro i maven. Sammen kan vi skræddersy en alarm løsning, som matcher din virksomheds behov.

tyverialarmer til virksomhedens behov

Hos SecureMe finder du tyverialarmer til sikring af både små og mellemstore virksomheder.

Vi har mange typer tyverialarmer, som alle lever op til de krav og standarder, som du kan forvente dig af en professionel erhvervsalarm. Hos SecureMe udfører vi mange kundetilpasset sikkerhedsløsninger. Vi laver gerne individuelle sikringsforslag med udgangspunkt i din virksomheds specifikke krav, forhold og ønsker.

Fordele: 

– Professionel installation, vejledning og instruktion af en SecureMe montør.

– En smart og moderne alarm med mulighed for individuelle brugerkoder.

– Mulighed for kontrolcentral, samt vagtudrykning ved udløste alarmer.

– SecureMe skilte på døre og vinduer.

– Service og reparation i topklasse.

– Online betjening via smartfon og tablet.

Sikkerhed med en tyverialarm

At drive en butik eller virksomhed indebærer en stor risiko for indbrud eller hærværk og vi anbefaler, at du installerer en erhvervsalarm – gerne sammen med videoovervågning, da det sikre dig knivskarpe billeder, hvis uheldet skulle være ude.

Det er aldrig rart at være utryg omkring sin butik eller virksomhed – og det synes vi heller ikke, der er grund til at være med de smarte og intelligente alarmløsninger SecureMe kan tilbyde din virksomhed.

Følgerne efter et indbrud kan desværre være mange i form af ødelæggelser og måske produktionstab, ligesom det kan give utryghed blandt medarbejderne. Det er derfor fornuftigt at investere i et godt og driftsikkert alarmsystem.

Vi tilbyder kun det bedste af det bedste inden for erhvervsalarmer og tilbyder kun sikringsløsninger af højeste kvalitet.

 

Med en alarm fra SecureMe er din virksomhed sikret mod jamming. Det betyder, at det med vores udstyr ikke er muligt for tyvene at forstyrre signalet fra tyverialarmen med en støjsender.

Forsøger de alligevel at gøre det, bliver alarmen i stedet sat i gang med det samme.

Vores avancerede alarmsystem beskytter din virksomhed optimalt.

En sikker løsning

SecureMe leverer professionelle alarm løsninger til erhverv, samt kontrolcentral og vagtudrykning med hurtig reaktion 24 timer i døgnet året rundt.

Med en alarm fra SecureMe er din virksomhed godt sikret, når du ikke selv er tilstede.

Vi sørger for en solid skiltning på vinduer og døre, som sikrer en præventiv virkning over for ubudne gæster. Opstår der alligevel et indbrud aktiveres en høj alarm indendørs og udendørs, som stresser tyven. Samtidig alarmeres vores kontrolcentral øjeblikkeligt og sender en vagt til jeres virksomhed. Vagten tilser området omkring din virksomhed udvendigt såvel som indvendigt.

Ved et indbrud forlader vagten naturligvis ikke din virksomhed før sikkerheden er genetableret.

Både kontrolcentral og vagter er faguddannet og godkendt af politiet.

 

SecureMe hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige alarmløsning til din virksomhed.

Vi leverer alt fra de simple alarmer til større løsninger med feks. Røgkanoner, overfaldtryk, videoovervågning mv. Ingen opgave er for stor eller lille.

Vi sender gerne en konsulent forbi din virksomhed, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige alarmløsning, som lever op til jeres ønsker og behov, samt evt. krav fra jeres forsikringsselskab.

Alle vores løsninger er smarte og brugervenlige, så alle medarbejder nemt kan klare betjeningen.

I er altid velkommen til at kontakte os på tlf, chat eller mail, derved klares spørgsmål eller ønsker om ændringer i jeres alarmløsning nemt og hurtigt.

book et møde og få en skræddersyet alarm

SecureMe tilbyder at holde et gratis og helt uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den mest optimale sikringsløsning til din virksomhed.

Ring, chat eller kontakt os via vores kontaktformular, så aftaler vi nærmere om, hvor og hvornår mødet skal foregå.

Vi ser frem til at høre fra dig.