Videoovervågning erhverv – forebyg kriminalitet

Videoovervågning minimerer forsøg på indbrud i din virksomhed med hele 70%. Overvågning kan naturligvis ikke helt forhindre indbrud – men du og din virksomhed er langt mere tryg, ligesom det giver dig mulighed for sikre bevismaterialer, hvis uheldet skulle være ude.

Hos SecureMe tilbyder vi professionel videoovervågning af højeste kvalitet – vi gør din virksomhed mere sikker.

Hvilke fordele er der med videoovervågning erhverv?

Videoovervågning er først og fremmest et kriminalitetsforebyggende værktøj, som kan forhindre indbrud i din butik eller anden virksomhed.

Derudover har videoovervågning til virksomheder også en længere række fordele:

·      Overvågning skaber tryghed for dine ansatte og kunder.

·      Videoovervågning nedsætter risikoen for hærværk, overfald og tyveri.

·      Det sikrer skarpe billeder til bevismateriale.

·      Kameraovervågningen kan bruges til nummerpladegenkendelse.

Altså er der mange fordele forbundet med videoovervågning, som kommer din virksomhed til gavn på flere måder. Det er derfor værd at tage med i dine overvejelser, hvis du står midt i beslutningen om, hvorvidt du har brug for videoovervågning erhverv eller ej.

Hvordan vælger du de rigtige kameraer?

Først og fremmest er det vigtigt for os at prioritere, at vi tilbyder nogle af de bedste og mest professionelle kameraer på markedet. Når du henvender dig til os omkring videoovervågning, tager vi sammen et møde, hvor vi guider og vejleder dig til, hvad der er de rigtige kameraer at vælge ud fra din virksomheds behov.

Det er vigtigt, at du får valgt de rigtige kameraer fra start, så du kan tage sikkert på og hjem fra arbejde hver dag. Vi går højt op i at lytte til dine ønsker – du kan derfor være sikker på, at vi altid tager udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Vi monterer kameraerne

Hvis du og dine medarbejdere skal føle sig trygge, er det nødvendigt, at videoovervågningen bliver monteret korrekt. Det er naturligvis også vigtigt, hvis du gerne vil være sikker på at sikre dig gode bevismaterialer, hvis indbrud eller tyveri skulle ske.

Endeligt er det vigtigt at få os til at montere kameraerne, da der er en lang række regler og krav omkring opsætning og montering af videoovervågning erhverv. Vi har naturligvis styr på alle disse regler og krav og kan derfor effektivt, hurtigt og professionelt montere kameraerne de steder, du ønsker. Det gør det let for dig at sikre din virksomhed!

Vi kommer selvfølgelig også og servicerer kameraerne løbende, så du og vi er sikre på, at sikkerheden fortsat er helt i top.

Book et møde med os i dag

Er videoovervågning erhverv lige det, du mangler til at skabe sikkerhed og tryghed i og omkring din virksomhed, når du ikke er der? Med vores ekspertise og solide erfaring ved vi præcis, hvad der skal til i din virksomhed for at gøre den så indbrudssikret som overhovedet muligt.

Vi vil derfor blive glade, hvis du ønsker at booke et møde med os, hvor vi nøje gennemgår detaljer omkring videoovervågning og din virksomheds sikkerhed.

Vi ser frem til at høre fra dig!