Skræm tyven væk med videoovervågning

Indbrudstyve bryder sig ikke om at blive optaget og efterlade beviser på deres ugerning. Så skulle du være så uheldig, at få indbrud i dit hjem, gør du det nemmere for politiet at opklare sagen med knivskarpe billeder. Vores videoovervågning er blandt det bedste på markedet og dig og din familie kan til enhver tid følge med på smartphone eller tablet. 

Med andre ord giver vi dig et trygt og sikkert hjem.

Privat videoovervågning

Hvis du gerne vil minimere risikoen for indbrud og tyveri i dit hjem, er videoovervågning sammen med en professionel tyverialarm et rigtigt smart valg. Tyve undgår helst hjem, hvor sikkerheden er høj og de risikerer at efterlade beviser. En videoovervågnings løsning fra SecureMe, vil give dig ro i krop og sind. Det gælder både når du er hjemme, når du er på arbejde eller afsted til andre aktiviteter selv eller sammen med resten af familien. 

Med videoovervågning kan du via din smartphone eller tablet se, hvem der nærmer sig huset eller står ved døren, inden du åbner den. Dette kan især i årets mørkeste måneder være rart, da det giver ekstra sikkerhed og tryghed for dig og familien.

Vores videoovervågning

Når du køber og bestiller videoovervågning fra SecureMe sikrer du at videoovervågningen er lovlig og sikker. SecureMe overholder alle lovkrav, ligesom vi sikrer, at uvedkommende ikke kan tilgå billederne fra din overvågning via internettet.

 Med videoovervågning fra os, er du garanteret en høj og sikker standard.

vi monterer

For at sikre at opsætningen af jeres nye videoovervågning sker korrekt og efter gældende love og regler, kommer vores montører og installere og indstiller jeres overvågning, så du er sikker på at have knivskarpe billeder, hvis uheldet er ude og tyvene lykkes med at bryde ind i jeres hjem.

Book allerede et møde i dag

Er du nysgerrig på at høre nærmere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig? Eller vil du bare gerne hurtigst muligt have klarlagt, hvilket udstyr du har behov for, så du kan få det indstillet og sat op?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig og familien med at sikre jeres hjem, så I ikke længere skal bekymre jer om uvelkomne gæster.

Et hjem skal være trygt og sikkert – og det bliver det med videoovervågning fra SecureMe. 

Vi glæder os til at høre fra dig.