Hvad består tågesikring af?

Beskyt dit hjem med tågesikring

Tågesikring gør dig i stand til at beskytte dit hjems værdier, da det er svært for tyvene at stjæle det, som de ikke kan se.

Når tågesikringen bliver aktiveret sammen med tyverialarmen, bliver rummet fyldt med en tæt tåge, som gør det umuligt for tyven at se noget eller navigere rundt i dit hjem. Det gør det dermed svært for tyven at gennemføre sit arbejde og minimerer dermed risikoen for tyveri fra dit hjem.

Tågesikring er et meget stærkt værktøj til minimering af tyveri og anvendes ofte i butikker, tankstationer, banker og erhvervsdomiciler, men kan med stor fordel installeres og anvendes i private hjem.

Hvad er tågesikring?

En tågesikring fra SecureMe er en mindre beholder, som indeholder røgtåge. Røgen, som er hvid, tyk og uigennemsigtig, bliver skudt ud i luften ved aktivering.

Det tager ganske få sekunder for kanonen at fylde rummet med tæt tåge. Når det er sket, er det umuligt for tyven at se noget som helst. Det er derfor et ret effektivt middel til at stoppe indbrudstyve, der er trængt ind i dit hjem og til at få dem tvunget ud af dit hjem igen.

Vi anbefaler derfor altid vores kunder at få installeret en tågesikring i deres hjem.

Tågen er desuden helt uskadelig for inventar, mennesker og dyr – du kan derfor trygt benytte dig af det.

beskyt dit hjem under indbrud

Selvom du måske i forvejen har installeret en god og effektiv tyverialarm fra os, er den ikke altid nok til at stoppe tyven fra at bryde ind i dit hjem. Det er ærgerligt, når det sker, da det koster i tid og penge – og gør dig usikker og utryg.

For at minimere risikoen for, at tyven stikker afsted med dine værdier eller arvestykker, kan det være en fornuftigt løsning at installere en røgsikring. En røgsikring gør tyvens arbejde tæt på umuligt at udføre og tyven vil fokuserer 100 % på at flygte fra dit hjem.

En tågesikring fra SecureMe beskytter derfor dit hjem før, under og efter indbruddet.


Hvordan køber jeg en tågesikring?

Ønsker du at få en røgkanon til tågesikring i dit hjem ?

Så kontakt os på 31-329339 eller book et møde via vores kontaktformular, så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning til sikring af dit hjem.

Book et møde allerede i dag

Hvis du ønsker at blive kunde hos os og få en røgkanon og tågesikring installeret i dit hjem, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få booket et møde. Her gennemgår vi alt lige fra modeller, priser og praktiske ting med dig, så du bliver fuldstændig sat ind i, hvordan en tågesikring beskytter dit hjem.