Vi giver tryghed og sikkerhed til private og erhverv

SecureMe sælger, monterer og servicerer alarm, videoovervågning og andre professionelle løsninger for både private og erhvervskunder. Vores fokus ligger på at levere det sikreste og mest professionelle produkt og service, så du som kunde føler dig sikker ved at have os som samarbejdspartner. 

Vi tilbyder flere forskellige former for sikring og kontrol og henvender os til både private og erhverv, der gerne vil have et alarmsystem, som gør dem trygge og sikre. Vi kommer gerne hjem til dig eller ud til din virksomhed for at vurdere, hvilket udstyr der er den bedste løsning for jer.

Kontakt os gerne allerede i dag.

Kvalitetsalarmer til alle

Hos SecureMe går vi højt op i at sælge smarte og intelligente alarmsystemer af højeste og bedste kvalitet. Vi sætter en ære i at yde en professionel og imødekommende service for vores kunder, da vi ved, det er en del af hele oplevelsen omkring det at sikre dit hjem eller din virksomhed – for at være tryg og sikker omkring vores løsninger, skal du også være tryg ved os.

Vi rådgiver og vejleder derfor altid om vores løsninger, inden du køber det, så vi er sikre på, at du får lige præcis det, du står og har brug for til at beskytte dit hjem eller din virksomhed optimalt. Det er en fast del af vores procedure, som har udgangspunkt i dig.

Vi beskytter dit hjem

Vi giver dig og din familie en enkel og tryg hverdag, samt gør arbejdet besværligt for indbrudstyvene. Vi tilbyder systemer, som minimerer risikoen for indbrud betragteligt, ligesom vi har systemer, der i højere grad sikrer dig mod tyveri, hvis uheldet skulle være ude og indbrudstyvene er lykkedes med at bryde ind. Skulle det ske, tilbyder vi videoovervågning med knivskarpe billeder, som fanger tyvene i deres ugerning og giver dig og politiet gode bevismaterialer.

Med os er du altså godt beskyttet, da vi tilbyder løsninger, der dækker hele vejen rundt.

Vi er det trygge og sikre valg.

Vi beskytter din virksomhed

Vi har flere erhvervsløsninger, som sikrer værdierne i din virksomhed på en smart og intelligent måde. Vores løsninger overvåger aktiviteter omkring din virksomhed, samt holder kontrol med adgangen for både medarbejder og andre, der skal have adgang. Vi beskytter med smarte løsninger til alt fra den lille butik til store industrivirksomheder og erhvervsdomiciler. Ingen virksomheder er for små eller for store til os. Vores sikrings løsninger er professionelle og bliver skræddersyet til jeres ønsker og behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 31 32 93 39 for en uforpligtende snak. Så er det helt op til dig, om du ønsker, at vi skal booke et møde, hvor vi tager en nærmere snak om, hvilken løsning der er den optimale for dig eller jer. Vi er professionelle og imødekommende og sælger dig ikke noget, du ikke har brug for – vores foreslåede løsninger er udelukkende baseret på det behov, du eller I har.