Beskyt dit hjem med en tyverialarm fra SecureMe

Med en tyverialarm fra SecureMe kan du nemt og enkelt sikre dit hjem mod indbrud og uvelkomne gæster. SecureMe tilbyder et bredt og professionelt udvalg af kvalitetsalarmer, tågesikring og videoovervågning og sammen med dig finder vi en løsning, der nedsætter risikoen for, at du får uønsket besøg i dit hjem.

Vores sikringsløsninger kan betjenes af alle, da de er brugervenlige og nemme at have med at gøre.

Beskyt dit hjem i dag med en alarm fra SecureMe – det er et godt og sikkert valg.

Hvorfor få en tyverialarm?

Danmark er det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Indbrudsraten er dog faldende, da vi i Danmark er blevet bedre til at sikre os mod tyveri. Så er du ikke sikret i dit hjem bør du overveje at anskaffe en tyverialarm, da risikoen for, at tyven på et tidspunkt kigger forbi dit hjem er relativ høj. Sammen med dig finder vi en alarmløsning, der vil give dig en tryghed og sikkerhed. Den kan naturligvis ikke garantere, at du ikke får indbrud- men den kan helt sikkert være med til at minimere risikoen.

Vi monterer og servicerer!

Når du køber en tyverialarm hos SecureMe, er du garanteret at få en af de bedste tyverialarmer på markedet. Alle vores alarmer er naturligvis professionelle og lever op til de krav og standarder, som er påkrævet. Vores montører har mange års erfaring med installation af tyverialarmer og er løbende på kurser og efteruddannelser, så vi til en hver tid har fingeren på pulsen.

Dit hjem skal være et sikkert og trygt sted at være og med en tyverialarm fra SecureMe, går du ikke på kompromis med kvaliteten.

Du er beskyttet mod jamming

Jamming? Hvad er det for noget? De billige og simple trådløse alarmer, som man desværre kan finde mange steder, anvender de samme radiofrekvenser som vejrstationer og ringklokker. Det betyder, at det er nemt for tyvene at forstyrre signalet med en støjsender. Når de gør det, bliver alarmens sensorer sat ud af funktion.

Med avancerede og professionelle tyverialarmer fra SecureMe er du beskyttet mod jamming, da det ikke er muligt at gøre for tyvene. Alarmen sættes derimod i gang, når tyvene forsøger at bruge støjsendere.

Hvordan vælger du den rigtige alarm?

Når du henvender dig til os, henvender du dig til professionelle fagfolk. Vi ved, hvad vi har med at gøre og er erfarne inden for alarmsystemer. Vi har stor ekspertise på området og er de rette at henvende sig til, hvis du og din familie ønsker en smart og sikker løsning.

Vi rådgiver og vejleder dig, ligesom vi naturligvis hjælper dig med at vælge den helt rette tyverialarm til dit hjem, så du kan være helt sikker på, at du og familien er trygge og sikre.

Kontakt os derfor endelig, hvis du gerne vil have fundet og installeret den rette tyverialarm til dit og familiens hjem.

Vi ser frem til høre fra dig.

Kontakt os i dag og hør mere